måndag 18 januari 2010

Jag finns här...


...men jag har ett litet mindre strömavbrott i hjärncellen som gör att kopplingarna uteblir - men jag hoppas återkomma inom kort!

8 kommentarer:

Pia sa...

skönt att veta att du finns... ;-) Fast det visste jag ju redan!! Och är så GLAD över att du finns. :-) Massor med kramar från mig!!!

Anonym sa...

Stackars dig, har du kontaktsvårigheter ;-)

Saknar dina tänkvärda inlägg.

Kramiz
Ingela
http://coelogyne.blogg.se/

Jenny sa...

Kom tillbaka när du orkar....
Förstår att livet kanske känns tungt nu.
Skickar i alla fall en styrkekram till dej....
Jenny

Jeanettan sa...

Skönt att höra =)

Massor med kramar från oss också...

Sandy sa...

Ta så lånh paus du vill, jag har väl nämt det där förut, men att blogga ska ju kännas kul, inte som ett måste... Så blir det lätt för mig i alla fall när hjärnkontoret är fullt av annat. Jag är ganska nöjd med "min" lösning, fotobloggen, då man både kan vara privat och berätta mer i samband med ett foto, eller bara lägga upp bilder till exempel. Du har ju också en sån, så det kanske funkar bättre för dig också?
Hur som helst så hoppas jag att du får ordning i ditt hjärnkontor och finner rätsida på allt. Den här tiden på året är hemskt tung, det är mörkt och trist, få soltimmar (hörde på nyheterna att vi hade fjorton soltimmr i december? Kan det stämma ?!)
och ekonomin är pissig. Klart man har att tänka på och känner isg off. Tänk när nytt grönt gräs börjar spira, krokusar tittar upp och småfåglarna sjunger om morgonen. Inga tunga blöta kläder, inga halvdanna slaskiga promenader med hunden. MMmm snart!!
Så hold on, tänker på dej! Stor kram /Sandy

Monkan sa...

Hallo där ! Hoppas strömmen återkommer snart :)
Du har fått en award av mig, se min blogg
kram monika

Sonja sa...

Tack alla för gulliga kommenterar och du Monika; din blogg kommer jag inte in på alls... tror jag måste ha nån inbjudan?!

Kramis Sonja

Sandy sa...

Hejsan! Ville bara hälsa på och säga att jag tänker på dej, coh hoppas att allt rätta till sig. Skcikar massor av styrke-kramar till dig!!! /Sandy