söndag 16 november 2008

Det har fixat sig...

...för Herkules:) Idag fick han flytta ner till Simrishamn med sin nya familj:)
Träffade både Herkules och hans nya matte idag nämligen och det kändes riktigt bra!


Anledningen till det var bl.a att jag ordnade med en leonberger-träff just idag... efter att ha blivit tillfrågad av Kristina som är ombud för Skånes Lokalsida i Svenska Leonbergerklubben (hon har även systern till vår gamla hund Bonny!). Hon och hennes kompanjon kunde inte hålla i träffen nån' av dom, så därav min inblandning.
Självklart ville jag det:)
Jag har ju velat följa med flera gånger och i princip var gång har jag jobbat, så...

Dagen till ära så var vädret riktigt pissigt rent ut sagt - "mini-Gudrun" var i farten och vi fick känna på både regn och hagel:(
Men några vikingar vågade sig hit - 8 vuxna, 3 barn och 9 hundar, inte illa trots allt:)
Vi körde upp till Tingvalla-skogen och gick den lilla promenaden på ca. 3 km. Det var mer än nog en dag som idag!


Uppfödaren till våran hund; Jenny var med bl.a och även hennes mor och 3 hundar, varav 2 är helsyskon till våran Cash plus ett halvsyskon:)

Först körde hon även till Ängelholm - till Herkules, ihop med den nya "matten"! Därför blev det att även hon var med på promenaden tillsammans med honom:)

Så just nu är han alltså "hemma" i sitt nya hem... hoppas nu att det kommer att gå bra - håller tummarna för dom alla:)

Kan inte påstå att jag fotade stup i ett, men lite bilder blev det... bl.a på Cash's båda systrar (Dimma och Tjorven), halvsyster (Snowie) och bror (Herkules) såklart:)


Det var himla trevligt iallafall, trots det usla vädret! Det är verkligen roligt att "vara med" igen bland alla "hund-tokar" nu när man är med hund igen - det är nog bara att konstatera - vi kan inte vara utan ;)

Väl hemma igen så blev det fika där istället - varm O'boy och kaffe, mackor och bullar:) Yummie!!! Skönt att komma in i värmen igen:)

*S*

3 kommentarer:

Karolinssida sa...

Vad skönt att det ordnade sig för vovven...
Härligt med Leonbergerträff... Vår hund( bl.ras) fick valpar i sommras så vi funderar på att dra ihop en valpträff för dom, hade varit kul att se vad det blivit av de små busfröna...

Eli Kristin Magnussen sa...

Så godt at det ordnet seg... og de hundene er så skjønne, kan bli helt frelst bare av å kikke i de herlige øynene, sukk ;)

Flotte bilder Sonja! Nyt resten av mandagskvelden!!! Klemmer fra meg

Karolinssida sa...

Hallå!
Vår hund är schäfer, labrador och boxer, pappan till valparna är schäfer och rottweiler...Valparna var supersöta, liknade mest schäfer eller rottweiler, men 2 st var ljusa nästan cremefärgade... så fina. Mina föräldrar har en valp så han följer vi ju på nära håll... Ska lägga in lite hundbilder i bloggen så kan du se på vår ögonsten och hennes son...
;0)