söndag 28 juni 2009

"Home sweet home";)


Det är gott o komma hemifrån o glo på lite andra tapeter ibland - men "mitt hem är nog fanken min borg" iallafall, hehe:)
150 myggbett rikare o något illröd på ett få partiella ställen på kroppen, så kom vi hem idag igen! Jag och strandväder hör egentligen inte ihop, men men...

Över 400 bilder med nya kameran blev det oxå (och en del med den gamla med faktiskt!)... så det blir en del o kolla igenom!:)
Ikväll har jag bara precis skummat ingeom en del bloggar, kikat igenom facebook (ja, t.o.m Facebook!!!) och ex antal mail (varav hur mycket som helst är reklam på Viagra o lotterier från andra sidan jordklotet!)!


Självklart fick diverse kvällsblaskor oxå ett snabbt besök från mig, liksom lokaltidningen!
Jo... vi hade TV i stugan yes, men jag var väl inte superflitig med o ha koll på vare sig dagar eller nyheter ärligt talat!
Känns inte helt fel o vara på "avgiftning" från både internet o den yttre världen;)

Nu är den stora frågan hur jag ska göra...??? Om jag ska vara så flitig o backa tillbax o förkovra mig i alla underbara bloggar som fyllts med massor av 'gott o blandat' senaste veckan - eller om jag ska vara så fräck o börja från 'scratch'?! Hmm....
Tja, jag får nog sova på saken tror jag - i min egen säng, utan en stor knottsvärm ovanför mitt huvud!

Jo, jag ser verkligen inte klok ut just nu - ja inte för att jag är presentabel annars heller men... med över 150 "blaffor" som vid detta laget lyser som illröda varningslampor över hela kroppen och på "vitrosabeige" botten (huden alltså - förutom dom få delarna som fått överskott av ultraviolett strålning!)) - då kan man ju verkligen undra vad jag tänkte på INNAN vi körde hemifrån???


Åka till en stuga mitt i skogen nära vatten... där det garanterat finns både mygg o knott???
Ja, vilken människa som helst hade haft myggmedel som nummer ett på sin lista... men inte jag inte! Inte nåt sånt hade jag packat med - inte ens solkräm!?!?
Arma barn!
Hur tänkte jag där månne???
Tänkte jag alls???
Njae, det var nog dåligt med tänkandet där... Som om denna stugan på Bolmsö skulle ligga i en mer annorlunda miljö än våran egen... haha!
Jag menar ; skog o vatten = mygg!!! Yes, exakt!
Hur svårt ska det vara liksom:)
Mao så får jag vackert skylla mig själv!

Det blev till o shoppa myggmedel, bedövningskräm, salubrin, allergitabletter o sololja på apoteket i Ljungby, lite halvakut efter ett par dar... alltid trevligt med en liten spontan dagsutflykt!


Men som sagt... jag återkommer senare med fler bilder o eventuellt fler detaljer som inte har med mina myggbett att göra;)

Kram o 'natti' !

3 kommentarer:

Pia sa...

har bara en liten fråga... kommer det bilder på din kropp med myggbett och brännor och allt?? hihi ;-)

Jenny sa...

Åh, fy fasen för "kliiga" myggbett!!!

Stackare....hoppas dom börjar kännas mindre besvärliga nu då!

Ser fram att få se lite smakprov från nya kameran sen....400 bilder!??
Duktig tös!!!!

Haha....du börjar ju komma upp i min division nu!

Vi hörs vännen....Läser bara snabbt ikapp lite bloggar, jag också...(:
Kram, Jenny

Anonym sa...

hehe visst är det underbart när man är så tankspridd? Hm, tror jag känner igen det alltför väl... men kameran lyckas man alltid komma ihåg, om man så glömt byxorna! Vad kul att du trivs med din nya "pompis" (kameran), det tar ju alltid ett tag att lära känna den... själv är jag ovän med min, den knastrar o många bilder blir helt skrutt utan att jag förstår varför...kanske är det mitt slitande av den som tar ut sin rätt, jag lyckas liksom aldrig ha en lång livslängd på dem. Man borde og inte ha med sig den överallt, för även om jag tycker jag är väldigt försiktig är det klart att både i skog o mark, på strand o i fuktigt väder är den med, och det tar väl ut sin rätt.... tyvärr. Nåväl.
Det låter verkligen som ni haft det toppen, vad skönt! Ett riktigt sommarparadis, hoppas du hämtat kraft , inspiration och fått tid att bara ta det lugnt o njuta!

Tankar som innan bara surrat runt som ilskna bin brukar liksom lugna sig och finna ro när man bara får lite tid o möjlighet att sortera dem, utan stress, media o sånt. Hoppas du får fortsatt soliga dagar o ta nu massor av bilder som vi får se!! Stora kramen från Sandy!